Film & Food + voorpremière Rock 'n Roll | Filmtheater Hilversum

datum: dinsdag 20 juni 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Film  Food + voorpremière Rock n Roll | Filmtheater Hilversum

Film & Food met voorpremière ROCK'N ROLL

‘Rock’n Roll’ gaat 20 juli officieel uit in Nederland, maar is dinsdag 20 juni bij ons alvast in voorpremière te zien in combinatie met een heerlijke maaltijd tijdens onze Film & Food special.

Op 43-jarige leeftijd wordt de eens bejubelde acteur Guillaume Canet tijdens een interview met een jeugdige comédienne geconfronteerd met zijn tanende glorie. De gillende meisjes van toen zijn nu mama’s met een gezin en een nieuwe generatie Franse steracteurs staat voor de deur.

Zijn familieleven met Marion, zijn zoon, zijn landhuis, zijn paarden, geven hem een cheesy en niet echt sexy imago... Guillaume heeft begrepen dat het hoog tijd is om te veranderen. En hij gaat ver, heel ver, tot grote ontsteltenis van zijn volkomen machteloze entourage. Wordt het vechten tegen de bierkaai? Of slaagt Guillaume erin zijn carrière een boost te geven door zijn ordinaire imago met drastische maatregelen van zich af te schudden?

Rock ’n Roll is een heerlijke, zelfrelativerende, satirische komedie waarin Guillaume Canet naast zichzelf nog een hele serie andere acteurs van de beau monde regisseert. Zijn vrouw Marion Cotillard (als zichzelf) passeert de revue, samen met Johnny en Laeticia Hallyday, Gilles Lelouche en de nieuwe jonge garde van het Franse acteurswereldje.

De prijs voor de film, het eten en twee drankjes is slechts € 24,50. Het eten wordt geserveerd tussen 18.30 en 19.30 uur. Schuif aan wanneer je wilt. De film start om 20.30 uur.

(Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief maaltijd te koop. Cineville is helaas niet geldig.)

bron: https://www.facebook.com/events/129033377656049/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hilversum | 112 alarmeringen Hilversum | Goedkoop Tanken in Hilversum | Supermarkten in Hilversum | Weerbericht Hilversum