Hilversum | straatinfo

inbraak politie meldingen

Aanhouding insluiping zorgcentra

inbraak

Hilversum/Alkmaar/Alphen aan den Rijn - Maandagochtend 1 juli werd een 33-jarige man uit Broek op Langedijk aangehouden op verdenking van diefstal uit verschillende zorgcentra.

De man wordt verdacht van insluipingen bij zorgcentra inHilversum, Alkmaar en Alphen aan den Rijn. Op donderdagmiddag 25 oktober werduit de woning van een 83-jarige bewoonster van de Vaartweg in Hilversum haarportemonnee gestolen. Camerabeelden die in de uitzending van 5 februari 2013 inOpsporing Verzocht getoond werden van deze insluiping kwamen er tips binnen datin zorgcentra in Alphen aan de Rijn en Alkmaar vermoedelijk dezelfde verdachtehetzelfde feit zou hebben gepleegd. Ook daar waren personen slachtoffer gewordenvan een insluiping in augustus en december 2012.

Op dinsdag 28 mei werden beelden van de drie zorgcentra waaropde verdachte te zien is getoond in Opsporing Verzocht. Dit leverde meerdere tipsop. De verdachte werd, door intern getoonde beelden, uiteindelijk door een agentherkend. Op maandag 1 juli werd hij door het Woninginbrakenteam uit Hilversumaangehouden.

Soortgelijke berichten

Insluipingen in zorgcentra in Opsporing Verzocht
Hilversum

Aanhouding straatrover
Hoofddorp

Aanhouding inbreker
Heiloo

Aanhouding drugsdealen
Zaandam

Aanhouding insluiper
Enschede

Aanhouding na DNA hit
Almelo

Aanhouding na verkeersconflict
Venlo

Aanhouding na vuurwapenincident
Zwijndrecht

Aanhouding na straatroof
Haarlem

Aanhouding voor zedenmisdrijf Benedenlangs
Amsterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio