Hilversum | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Vrouw ernstig gewond na aanrijding

ongeluk

Hilversum - Een 58-jarige vrouw uit Hilversum is woensdag 5 oktober ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising van de Schapenkamp met de Achterom in Hilversum.

De vrouw reed met haar scootmobiel over het fietspad en wilde oversteken. Een rechts afslaande auto verleende de vrouw voorrang, maar toen de vrouw overstak werd ze van links aangereden door een andere auto. Door de klap kwam het slachtoffer enkele meters verderop op het asfalt terecht.Een traumateam is ter plaatse geweest om medische hulp te verlenen. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en bleek meerdere botbreuken en twee hoofdwonden te hebben opgelopen. Het slachtoffer was wel aanspreekbaar. De verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse onderzoek verricht.De auto die de vrouw aanreed, werd bestuurd door een 22-jarige man uit Hilversum. Omdat het voertuig niet was verzekerd, is de auto in beslag genomen. Een nader onderzoek is ingesteld.

Soortgelijke berichten

Vrouw ernstig gewond na mishandeling
Rotterdam

Vrouw ernstig gewond na aanrijding
Bloemendaal

Slachtoffer aanrijding is overleden
Vaassen

Aanrijding met letsel
Ijmuiden

Vrouw na schietincident overleden
Hoofddorp

Fietster overleden na verkeersongeval
Nieuwleusen

Fietser ernstig gewond bij aanrijding
Grootebroek

Ernstige aanrijding
Bilthoven

Fietsster ernstig gewond bij aanrijding met auto
Heesch

Fietsster ernstig gewond bij aanrijding
Nijverdal

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio