Beroving met geweld; de politie zoekt getuigen

donderdag 20 april 2017

Naarden - In de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 april vond een beroving plaats op de Chroomstraat. De politie heeft een onderzoek ingesteld en zoekt getuigen.

Vlak na middernacht, rond 00.10 uur, kwam een melding van een beroving op straat. Een man was onder bedreiging van een steekwapen bestolen van een onbekend geldbedrag. Het slachtoffer zat in zijn auto, toen er een andere auto langs kwam die hem klemreed. Er stapte een man uit, die naar het slachtoffer toe kwam en riep dat hij geld wilde. Het slachtoffer gaf zijn portemonnee af en de verdachte ging er in zijn auto vandoor richting de Energiestraat.

De verdachte is een blanke man van ongeveer 1,80 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een zwarte jas met een hoge kraag en een zwarte trainingsbroek. Verder had hij een zwart petje op, vermoedelijk van het merk Nike, en zwarte handschoenen aan. Hij sprak Engels.

De politie zoekt mensen die iets hebben gezien van de beroving of die meer weten over de verdachte. Beschikt u over informatie die de politie kan helpen bij het oplossen van deze zaak, bel dan met 0900-8844. Als u zich liever anoniem meldt kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hilversum | 112 alarmeringen Hilversum | Goedkoop Tanken in Hilversum | Supermarkten in Hilversum | Weerbericht Hilversum