Getuigen gezocht van straatroof

dinsdag 22 augustus 2017

Soest - Zondagavond 13 augustus werd een 11-jarig meisje op de Ereprijsstraat beroofd van haar mobiele telefoon. De recherche zoekt getuigen.

Rond 20.15 uur fietste het slachtoffer uit Soest samen met haar vriendin. Toen ze op de parkeerplaats  tussen de Ereprijsstraat en de Speenkruidstraat fietsten, kwam er ineens een onbekende jongen op hen afgerend. Hij wilde dat het meisje haar telefoon afgaf. Dit weigerde ze, waarna hij haar telefoon pakte die ze in haar hand vasthad. Ze liet echter niet los tot het moment dat hij zo hard eraan trok, dat ze niet anders kon. Met haar telefoon rende hij weg een steegje in. Agenten zochten in de omgeving, de verdachte werd niet gevonden.Het gaat om een jongen met een getinte huidskleur, tussen de 1.70 en 1.75 meter lang. Hij droeg een zwart trainingspak met witte strepen aan de zijkant van het merk Nike. Hij had een zwart-witte pet op van het merk Deus. De jongen is mogelijk bekend met de omgeving en kan zich ophouden in Smitsveen.Tips!

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien in de omgeving van de Ereprijsstraat? Heeft u informatie over de verdachte en/of waar hij heen gevlucht is? Neemt u dan contact op met de recherche in Soest via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hilversum | 112 alarmeringen Hilversum | Goedkoop Tanken in Hilversum | Supermarkten in Hilversum | Weerbericht Hilversum