Hilversum | straatinfo

steekpartij politie meldingen

Man gewond bij steekpartij

steekpartij

Hilversum - Een inwoner van Hilversum (leeftijd onbekend) is in de nacht van maandag 10 op dinsdag 11 april gewond geraakt bij een steekpartij in de 1e Oosterstraat. Vier personen werden aangehouden.

Omstreeks middernacht kreeg de politie een melding dat het slachtoffer was neergestoken en onderweg was naar het ziekenhuis. De politie ging naar de plek waar het incident was voorgevallen en hoorde van getuigen dat na het voorval een auto hard was weggereden.

Op basis van het kenteken en de informatie die het slachtoffer kon geven, kwam de politie uit bij een woning aan de Kerkelanden. Twee personen kwamen uit de woning en werden aangehouden. Kort daarop werden nog twee personen aangehouden.

Het gaat om vier mannen in de leeftijd van 19 tot en met 24 jaar. Drie van hen zijn afkomstig uit Hilversum, van de vierde is niet bekend waar deze woont. De verdachten zijn ingesloten voor verhoor. Nader onderzoek naar de toedracht wordt ingesteld. Getuigen die iets hebben gezien van het incident, wordt gezocht contact op te nemen met de politie via 0900 - 88 44.

Soortgelijke berichten

Dodelijke steekpartij
Nieuwegein

Getuigenoproep steekpartij
Zwolle

Aanhouding na steekpartij
Landsmeer

Overleden na steekpartij
Haarlem

Verdachte steekpartij aangehouden
Heerlen

Man aangehouden na steekpartij
Veenendaal

Gewond na steekpartij
Hoofddorp

Verdachte steekpartij aangehouden
Delfzijl

Ernstige steekpartij in Rotterdam
Rotterdam

Gewonde bij steekpartij, verdachte aangehouden
Kerkrade

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio