Hilversum | straatinfo

steekpartij politie meldingen

Verdachte aangehouden na steekincident

steekpartij

Hilversum - Dinsdagochtend 25 april vond er op de Naarderstraat een steekincident plaats waarbij een man gewond raakte. Een verdachte kon worden aangehouden.

Rond 11.05 uur kwam de melding dat een man zou zijn neergestoken op de Naarderstraat. Ter plaatse zagen agenten een gewonde man. Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Hilversum, was aanspreekbaar en werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. In eerste instantie was onduidelijk waar het steekincident zich afgespeeld had. Meerdere mensen waren getuige geweest en het bleek dat het slachtoffer in een auto gestoken was.Een gedeelte van de Naarderstraat werd afgezet voor sporenonderzoek. Een zoekactie naar de verdachte werd ingezet. Op de Kapelstraat kwam een melding dat een man schreeuwend op straat stond. Hij voldeed aan het signalement van de verdachte. Hij vluchtte richting de Koningshof waar hij aangehouden kon worden. Ook daar verrichte de Forensische Opsporing sporenonderzoek.De verdachte, 38 jaar uit Den Dolder, zit vast. Het slachtoffer en verdachte waren bekenden van elkaar. De recherche onderzoekt wat zich heeft afgespeeld op de Naarderstraat. Heeft u informatie die het onderzoek kan helpen en nog niet met de politie gesproken? Neemt u dan contact op met de recherche in Hilversum via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan via 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

Soortgelijke berichten

Steekincident
Almere

Steekincident
Utrecht

Steekincident
Akersloot

Steekincident Croeselaan
Utrecht

Steekincident
Almere

Aanhouding na steekincident
Delft

Aanhouding na steekincident
Weert

Verdachte aangehouden na steekincident
Bussum

Man gewond bij steekincident
Enschede

Slachtoffer steekincident overleden
Amsterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio