Nieuwe wijkagent Laren NH

dinsdag 22 november 2016

Laren nh - Hans Post stelt zich voor. Hij is de opvolger van Frank Kok.

Per heden vertrekt Frank Kok als wijkagent uit Laren. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan binnen de politie eenheid Midden-Nederland. Frank is 13 jaar wijkagent geweest, waarvan 7 jaar in Laren, waar hij met veel plezier heeft gewerkt. Hij kijkt terug op een aantal mooie jaren, maar heeft ook veel zin in een nieuwe uitdaging. De opvolger van Frank is Hans Post, die overkomt uit Bussum.

Mijn naam is Hans Post, 55 jaar en inmiddels ruim 33 jaar werkzaam binnen de politie. De afgelopen 16 jaar ben ik als wijkagent in Bussum werkzaam geweest. Eerst een aantal jaren in de wijk het Spiegel en de laatste jaren in Bussum Zuid.

Toen de vacature vrij kwam door het vertrek van Frank, hoefde ik niet lang na te denken. Na 16 jaar Bussum was ik wel eens toe aan een nieuwe uitdaging en werkomgeving. Maar wat zeer zeker ook meespeelde was het feit dat mijn politieloopbaan ooit in Laren is begonnen. In juli 1983 kwam ik namelijk, als jong broekie, terecht in een van de kleinste gemeentepolitiekorpsen van het land, de gemeentepolitie Laren nh.  Toen nog gehuisvest op de hoek Sint Janstraat / Eemnesserweg in het pand waar inmiddels al heel wat jaren restaurant de Prinsemarij gevestigd is. Tot in 1993 het Larense korps opging in de politie Gooi en Vechtstreek en we helaas als zelfstandig korps ophielden te bestaan, heb ik met enorm veel plezier in Laren gewerkt.

 

De wijkteamleiding en ik waren er vervolgens snel uit met als gevolg dat ik met ingang van afgelopen dinsdag, 8 november, werkzaam ben als wijkagent in Laren. Ik hoop met net zoveel plezier als in het verleden, samen met mijn collega Remco Wessels, mijn werkzaamheden als wijkagent te gaan verrichten in het mooie Laren.

Tot in de wijk!

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hilversum | 112 alarmeringen Hilversum | Goedkoop Tanken in Hilversum | Supermarkten in Hilversum | Weerbericht Hilversum